klubb017.jpg

Rønningenfestivalen var magisk

Del på Facebook

I tre dager fylles Rønningen med glade toner, feite akkorder, nydelige sanseinntrykk, viktige samtaler, ulike workshops, spenstig idrett og flotte bevegelser. Nåværende elever, nye elever, gamle elever, familie og venner var alle med på å gjøre Rønningenfestivalen til tre magiske dager på skolen vår.


Alle seksjoner var i drift for å lage årets festival til en flott opplevelse for alle som var innom og ikke minst de som var med å lage den. Scenisk seksjon varta opp med hele 4 scener; Jazzscenen i kaféen, klubbscenen i audiotoriet, singer/songwriter i Herregårdskapellet og danseforestilling med live band i aulaen. 


SE-seksjonen (SE: OSLO og SE: Verden) lagde fine, men tankevekkende installasjoner og workshops som peker på viktige samfunnsspørsmål; rus, utenforskap og fordommer, for å nevne noen. 


Idrettsseksjonen (Idrett og Ball, Toppfotball og Toppidrett) satte i gang futsalturnering med 10 lag og inviterte deretter til åpen hall med masse varierte aktiviteter. 


Kreativ seksjon (Fotovideo, Digital Design, Kunst & Arkitektur og Kunst & Illustrasjon) satte opp flere utstillinger, levende performancekunst, ulike sanserom og installasjoner. 


Alt dette ble planlagt i tre uker før vi kjørte i gang tidenes Rønningenfestival. Vi er utrolig stolte og takknemlige for hva våre elever får til i fellesskap. Vi bøyer oss i hatten og tar av oss skjorta for dere. 


«Alle de som elsker Rønningen, klapper nå…!»


Les mer om folkehøgskolen i Oslo her.