klubb017.jpg

Rønningenfestivalen var magisk

Del på Facebook

I tre dager, januar 2020, fyltes Rønningen med glade toner, feite akkorder, nydelige sanseinntrykk, viktige samtaler, ulike workshops, spenstig idrett og flotte bevegelser.

I 2021 lager vi en intern Rønningen festival, der ulik aktivitet og program streames, og legges ut digitalt i løpet av lørdagens Åpen Dag.

Program for årets Rønningenfestival kommer!

Under kan du lese om fjorårets Rønningenfestival, slik den ble gjennomført da Oslo og Norge fortsatt var i normaltilstand.

 

 

 Nåværende elever, nye elever, gamle elever, familie og venner var alle med på å gjøre Rønningenfestivalen til tre magiske dager på skolen vår.


Alle seksjoner var i drift for å lage årets festival til en flott opplevelse for alle som var innom og ikke minst de som var med å lage den. Scenisk seksjon varta opp med hele 4 scener; Jazzscenen i kaféen, klubbscenen i audiotoriet, singer/songwriter i Herregårdskapellet og danseforestilling med live band i aulaen. 


SE-seksjonen (SE: OSLO og SE: Verden) lagde fine, men tankevekkende installasjoner og workshops som peker på viktige samfunnsspørsmål; rus, utenforskap og fordommer, for å nevne noen. 


Idrettsseksjonen (Idrett og Ball, Toppfotball og Toppidrett) satte i gang futsalturnering med 10 lag og inviterte deretter til åpen hall med masse varierte aktiviteter. 


Kreativ seksjon (Fotovideo, Digital Design, Kunst & Arkitektur og Kunst & Illustrasjon) satte opp flere utstillinger, levende performancekunst, ulike sanserom og installasjoner. 


Alt dette ble planlagt i tre uker før vi kjørte i gang tidenes Rønningenfestival. Vi er utrolig stolte og takknemlige for hva våre elever får til i fellesskap. Vi bøyer oss i hatten og tar av oss skjorta for dere. 


«Alle de som elsker Rønningen, klapper nå…!»


Les mer om folkehøgskolen i Oslo her.