Tsn 8

Ten Sing Norway på første Norgesturné

Del på Facebook

Ten Sing Norway reiser i år på to Norgesturnéer. Den ene har allerede funnet sted på Vestlandet i november, og her kommer en liten oppdatering fra hva som skjedde i løpet av de ti dagene vi var på tur.

Før vi reiste på turné, besøkte vi en del Ten Sing-grupper på Østlandet. Vi var så heldige å få komme til Skøyen Ten Sing, Asker Ten Sing, Høvik Ten Sing, Ås Ten Sing,  Tonsen Ten Sing og Søndre Slagen Ten Sing.

Fredag 8. november reiste Ten Sing Norway på turné. Bergen var første stopp og besøket varte over helgen. Her hadde vi en seminardag i Skjold kirke på lørdagen og show i Fana kulturhus på søndagen. Vi bodde på Ynglingen midt i sentrum, og hadde også litt tid til å besøke Elise Beate Lowzow og Roald Renså, og vi rakk en tur på Fløyen.

Mandag morgen kjørte bussen videre til Haugland krets og Haugesund. Her bodde vi i vertsfamilier. Dagene var fylt med besøk hos ulike Ten Sing-grupper og enheter. Vi besøkte Synzigus Ten Sing, Keystone Singers, Bømlo Ten Sing, One Way Ten Sing, Sveising, Tweens og Good News og klubb. Fredag 15. November deltok vi i tillegg på Good Night, som er en kveldsturnering og konsert med alle Ten Sing-gruppene på Haugalandet. Vi satte også opp en minikonsert på ungdomshuset på Torvastad lørdag 16. November. Turnéen ble avsluttet med en kjempefin gudstjeneste i Vår Frelsers kirke søndag, før vi reiste tilbake til Oslo og Rønningen. 

Takk til alle som har holdt turnéen så bra som den ble, og takk til alle vi fikk komme på besøk til. Håper vi ser mange igjen. Vi har hatt en fantastisk tur! 

For mer detaljert info om dagene på turné, klikk her for å lese dagboka.