Harry Potter Land

Nesten halvveis i året

Del på Facebook

Nå i januar møttes alle Vokallinjas elever til ny dyst etter et begivenhetsrikt  høstsemester. Semesteret ble avsluttet med en glitrende julekonsert i samarbeid med bandlinja, der samtlige av linjas 23 vokalister deltok som solister i tillegg til å utgjøre et superbra kor.


Et annet høydepunkt i høst var studieturen til Los Angeles. Den bragte bl.a. med seg opptreden i en gospelkirke i San Fernando Valley og synging og deltagelse på seminar på UCLA. Av andre store opplevelser kan nevnes besøk i Universal Studios som hadde bygget en helt ny Harry Potter avdeling og tidlig julestemning på konsert i Dolby Theatre i Hollywood med Amy Grant, Michael W Smith og årets amerikanske The Voice vinner Jordan Smith


Nå står nye høydepunkter for tur i vår semesteret med bl.a. musikaltur til London som skal inspirere til vår egen selvskrevne musikaloppsetning ”Polymer” som har premiere den 16. Mars.