Utøvende musikk: Vokal

Instagram
Bilder
Video

Utøvende Musikk Vokal får du som vokalist oppleve samspillet med andre musikere og vokalister, og du får tid til å fokusere på ditt eget instrument: stemmen. Du skal få utvikle sangferdighetene dine. Vi vil gi deg nye utfordringer og flere muligheter,
både om du satser på sang som hobby eller som karriere.

 

 

Mål for linja

Du skal få utvikle deg som vokalist og bli bedre på å spille sammen med andre - live og i studio.

 

Studietur
Addis Ababa, Etiopia

Drømmer du om et år i Oslo der du får utvikle deg som sanger og få erfaring med å stå på scenen? På Utøvende musikk: Vokal kombinerer vi individuell veiledning og kreativt arbeid i fellesskap, - i studio og på scenen!

Utøvende musikk: Vokal får du utvikle deg som vokalist og musiker, i samspill med andre med samme mål. Rønningen folkehøgskole tilbyr en praktisk tilnærming til musikk med konsertprosjekter og arbeid i studio som en vesentlig del av tilbudet. Samspill står i hovedfokus, og du vil i tillegg få tilbud om timer med sangpedagog, gjennom året.Felles i musikkseksjonen jobber vi med emner som bransjekunnskap, formidling,
musikkteori og rytmisk trening, og hjelper til med forberedelser til eventuelle opptaksprøver.

Vi ønsker at alle søkere til Utøvende musikk sender oss en demo/lydklipp av at du spiller instrumentet ditt. På denne måten kan vi få satt et godt musikalsk miljø. Send til post@ronningen.fhs.no 


På Rønningen blir du en del av et nettverk av unge mennesker som elsker musikk! Vi samarbeider tett med Utøvende musikk: Band og Artist/Låtskriver og musikkproduksjon i tillegg til de andre sceniske linjene på skolen. Sammen arrangerer vi konserter med full lyd- og lysrigg, og mer intime konserter på mindre scener. Med mange entusiastiske medelever i publikum tar det ikke lang tid før du føler deg trygg på scenen!Alle våre lærere på musikkseksjonen er selv aktive musikere. Tone Scott-Dahl Pedersen er ute med eget album, Sølve Styve Etnestad kom med sitt første album i 2020, og Markus Lillehaug Johnsen er en musiker og produsent som har produsert mange artister i studio, og turnerer med enda flere. 

I tillegg møter du instrumentallærere, seminarholdere og musikere fra Oslos profesjonelle arenaer.Det er en stor fordel å være musikkelev på en folkehøgskole som ligger i Oslo.
Vi har nær kontakt med mange av Oslos høyere utdanningssteder for musikk, og byens konsertscener ligger bare en trikketur unna skolen. Vi blir også ofte invitert til å bidra på TV-produksjoner for ulike program og artister.

Vi får også ofte besøk artister og musikere hos oss på Rønningen. De siste årene har vi blant annet hatt besøk av FIEH, Ina Wroldsen, Marthe Wang, Sebastian Zalo, Beharie, Casa Murilo, Something Personal, Ole Børud, Thea Wang, Adam Douglas, Dancing the conga, Laupsa Lokomotiv, SKAAR og Kim Ofstad (D´Sound) - enten med konsert, gjennom pre-produksjon lagt til Rønningen, masterclass, eller rett og slett hele pakka. 


Under skolens vinterball har vi besøk av storband, og vokalistene på skolen får være solister. 


Mina Klokkersveen Tomle med storband på Vinterballet


Velkommen til Folkehøgskolen i Oslo

 

Vilde s.jpg
Vilde Skogen
Vokalelev Om Linja Jan Fredrik
Jahn-Fredrik Tutvedt
Carlilie.jpg
Carlisle Sienes
Sølve Styve Etnestad
Lærer Artist/Låtskriver og Musikkproduksjon / Utøvende musikk
Sølve Styve Etnestad
Tone Scott Dahl-Pedersen
Sangpedagog og lærer Utøvende musikk
Tone Scott Dahl-Pedersen
Markus Lillehaug Johnsen
Lærer Utøvende musikk, TSN , Artist/Låtskriver og Musikkproduksjon
Markus Lillehaug Johnsen