Toppfotball JENTER

Instagram
Bilder
Video
  • Daglige fotballtreninger
  • Teknikk
  • Taktikk og analyse
  • Utholdenhet
  • Styrketrening
  • Studietur
Mål for linja

Toppfotball Jenter samles jenter for å utvikle seg sammen og bli bedre spillere. Du får utvikle både individuelle og relasjonelle ferdigheter på fotballbanen.

Studietur
Brasil

Jenter har satt Norge på fotballkartet! Bli en bedre fotballspiller, lær teknikk og taktikk sammen med andre jenter i Oslo. Kombiner skole med spill i klubb.

Nå tilbyr vi egen fotballinje for jenter! Hos oss på Rønningen får du et skreddersydd treningstilbud i samarbeid med divisjonsklubber i Oslo-området! Du får trene i vårt fantastiske nye skoleanlegg med styrke- og kondisjonsrom, flerbrukshall, kunstgressbane, og selvsagt med ball ute på baner i nærområdet. Samtidig får du være del av et unikt fellesskap gjennom året på folkehøgskolen!

For opptak på Toppfotball JENTER må du spille på et nivå tilsvarende 2. divisjon eller bedre. Vi hjelper deg å finne riktig klubb og nivå, hvis du ønsker det. De siste årene har jentene på vår fotball-linje spilt for flere av Oslo-klubbene: Vålerenga, Kolbotn, Lyn, Røa, Skeid, KFUM Oslo, Øvrevoll Hosle og Grei.


En vanlig dag på Toppfotball består av fotballtrening, styrke, utholdenhet, analyse og varierte aktiviteter rettet mot fotball. Skolens lærere samarbeider med klubbtrenere og det legges til rette for at man kan prioritere klubbtrening på ettermiddagen. Rønningen tilbyr også mulighet til å ta grasrot-trenerkurs for fotballtrenere om du har trenerambisjoner. 


Vi drar på studietur til Brasil, eller du kan velge studietur i egen by kombinert med egentrening!


Våre idrettslærere, Svein Tore Brandshaug og Christoffer Dahl har begge mange års erfaring fra spill i Eliteserien for klubber som Molde, Haugesund, Strømsgodset, Lyn og Hønefoss. Christoffer har også spilt og jobbet i KFUM Oslo (Kåffa) som vi har etablert et ekstra godt samarbeid med. Svein Tore har UEFA B-lisens som trener.


Kontakt sveintore@ronningen.fhs.no 

Telefon 91131353

 Bilderesultat for instagram logo 

Følg oss på Instagram @rfhs_toppfotball

Aabel Kamilla2
Kamilla Aabel
Svein Tore Brandshaug
Lærer Toppfotball
Svein Tore Brandshaug
Christoffer Dahl
Lærer Breddeidrett
Christoffer Dahl