En dag på Rønningen

Rønningen tar fellesskap på alvor! På linja får du fordype deg i det du brenner for, i fellesøktene blir du bedre kjent med de andre elevene og med deg selv.


        Trykk her for å se timeplanen 22-23MORGENSAMLING

 

Hver dag starter felles med morgensamling. Tidligere elev Johanne Thoen omtaler disse samlingene slik: "Vi så lærere og forbilder snakke ærlig om det som var viktig, viktig for dem, viktig for oss og viktig for andre."
FELLESFAG


Fellesfaget på Rønningen heter ”Himmel og jord”. Gjennom forelesninger, intervjuer og ulike aktiviteter blir bedre kjent med hverandre, verden der ute og med oss selv.ELEVKVELD

Fredag kveld er det elevene selv som bestemmer innholdet!LØRDAGSSEMINAR

Lørdag er skoledag på alle norske folkehøgskoler. Undervisningen består av aktiviteter på skolen eller ute i Oslo og er ferdig til lunsj. Ingrid Storevik beskriver det slik: "Laurdagsseminar er «annleisdagen» der ein plutselig engasjerer seg for ting ein ikkje visste ein interesserte seg for!


OPPLEV OSLO


Bli med på konserter, forestillinger og utstillinger og opplev hva Oslos uteliv kan by på av rusfrie opplevelser!  HVA SKJER PÅ RØNNINGEN?


Rønningen har en egen aktivitetskalender! I tillegg til valgfag har vi et bredt aktivitetstilbud på kveldene. Fra quiz i Rønnningens egen café til sing-along kino i Auditoriet, messe i Herregårdskapellet, turneringer i hallen og konserter i auditoriet. FELLESSKAPSTURER

Rett etter skolestart reiser hele skolen på tur til Nordmarka. Her bygger vi felleskap mens vi nyter dager i naturskjønne omgivelser. Vi overnatter i telt og hytter, går på turer, deltar på aktiviteter og sitter ved leirbålet utover kvelden.

Mot slutten av skoleåret drar vi på blåtur til et sted i Norge eller Skandinavia. 

Les mer om hva som skjer på Rønningen her.