Etter storbyferie og roadtrip var FotoVideo og Dans klare for dansefilmprosjekt. Jetlagen hang i, kanskje verst for FotoVideo med ni timer fra Los Angeles, Dans reiste fra London med en time forskjell. Mens FotoVideo var i Los Angeles, hadde danserne forberedt sin del, koreografien, det var god stemning og filmingen startet for noen allerede på tirsdag. Variasjonen i de fire gruppene er stor, noen bruker vann, andre mel, mens noen omfavner byggeprossesen og lager noe kult ut av det. 

Etter filmingen står neste del på planen, redigeringen. Det er da man virkelig får se om man har gjort en god jobb under filmingen. Mye planlegging må til, både til dans, filmvinkler og utsnitt, location og redigering. Til tross for jetlag, kulde og byggearbeid har uken med filming gått utrolig bra. Vi gleder oss til å se det ferdige resultatet!

 

Tekst: Maria Emilie Nesttun Øyen

Foto: Maria Emilie Nesttun Øyen og Sture H. Vareide