Etter å ha samarbeidet med Dans en gang før har FotoVideo og Digital Design blitt klare for et nytt prosjekt! Denne gangen er det dansefilm som skal lages og elevene er klare for å bidra med all den kreativiteten og det engasjementet de har.

 

Rønningen er et sted der kreativiteten blomstrer og ideene flyter rundt i lufta. Det eneste som gjenstår er å fange de ideene og realisere dem i et prosjekt, noe elevene fra FotoVideo, Digital Design og Dans er veldig flinke på.

Mange timer med intens ideutvikling og planlegging har blitt brukt. Danserne øvde inn den kompliserte men, samtidig, majestetiske koreografien, FotoVideo og Digital Design jobbet med lys, sceneplanlegging og valg av location.

Når alt dette ble gjort har tiden kommet for å filme. Filmproduksjonen spenner seg over hele skolen fra de mørke gangene til det store taket med flott utsikt over hele Oslo. Det blir brukt droner, røykmaskiner og mye annet utstyr som gjør at prosjektet blir en suksess! Når også Martin fra LYD/LYS/SCENE trår til og bidrar med kule lyssettinger, må det bare bli bra.

Etter at filmingen er ferdig skal Digital design redigere filmene. Så langt har prosjektet gått kjempebra og vi gleder oss til å se det endelige produktet! 

Tekst: Alex Shaposhnikov