FotoVideo

Instagram
Bilder
Video

Lag bildene du drømmer om og som skiller seg ut. FotoVideo er stedet for deg som vil fortelle de beste historiene med film og bilder.

Mål for linja


Du skal få lage bildene du drømmer og ha det gøy mens du jobber! Om det er i fotostudio, på filmlocation i Oslo eller i redigeringsrommet på skolen. 

Studietur
Los Angeles, FotoVideo og Digital design

FotoVideo er for deg som vil fortelle gode historier gjennom bilder og film.

Vi skaper hverdagsmagi når vi jobber mot samme mål: Å ha det gøy når vi jobber og lager bildene vi drømmer om. 


Å bli god tar tid - uansett hva du driver med. Hos oss får du boltre deg i eget stort fotostudio med masse lysutstyr. Når du har gjort de opptakene du trenger står macrommet klart. Her bruker du din egen maskin eller en av macene våre. Har ikke photoshop, sier du? Null stress, du får hele Adobe Creative Cloud pakka fra oss. Da har du alt du trenger for å lage din egen magi. Når vi jobber med prosjekter fylles rommet med god energi, kreativitet og god stemning.


Vi ligger i Oslo. En hel hovedstad ligger og venter som location. Du får reisekort i Oslo fra oss. Her får du alt fra urbant hipstermiljø til sjøliv og fjord til skog og mark. Alt innen en halvtimes radius. Vi samarbeider med flere mediemiljøer i byen. Vi besøker kjente fotografer og TV-studioer, går på utstillinger, deltar på workshops og utforsker byen på egen hånd. 


I november lar vi Oslo være Oslo og pakker oss avgårde til California og Los Angeles i 12 dager. En uforglemmelig tur som byr på mange opplevelser og ikke minst mange fine minner. Minner som lagres som bilder og filmer. For at minnene skal vare evig lager vi fotobøker fra turen. Bilder fra tidligere turer.


 

Er du nysjerrig på hva vi har gjort før? Sjekk ut våre egen portfolioside. Der samler vi og viser fram det meste vi lager. Vi kaller det vårgreie.com

 


Velkommen til Folkehøgskolen i Oslo

LA_2017_097.jpg
Rasmus M. Pedersen
LA2_2015_106.jpg
Elise S. Bonilla
LA_2017_081.jpg
Olav Pettersen
Sture H. Vareide
Linjelærer FotoVideo og Digital Design
Sture H. Vareide