Tenerife 4

Tenerife, Toppidrett

Del på Facebook

I november reiser Toppidrett på treningssamling til Tenerife, den største øya på Kanariøyene, som ligger utenfor nordvest-kysten av Afrika.

 

Tenerife er øya som har det meste for aktive mennesker: Flotte fjell, spennende turer langs varierte stier og fjellruter, sykkelruter, fine motbakker for rulleskiøkter, friidrettsbane, styrkerom og -apparater. 

Ideelt for toppidrett med så ulike treningsbehov. Vi prøver oss på bølgesurfing og volleyball på stranda på ettermiddagen, i tillegg til en topptur til Teide.

Teide - Spanias høyeste fjell

Vi bor i Playa de las Americas som ligger perfekt for å komme til inngangen av Teide – via fjellområdet Vilaflor og videre oppover mot Teide, Tenerifes og Spanias høyeste fjell ruvende 3718 m.o.h. Teide er en sovende vulkan som ligger i et attraktiv turområde. Vi står opp midt på natta og vandrer oppover mot toppen nattestid. En unik opplevelse når natten glir over i dag, lukten av svovel og den magiske stemningen på toppen sammen med gjengen under soloppgangen...

 


NB! Det tas forbehold om endringer på studietur og reisemål i henhold til den globale Corona-pandemiens utvikling, og reiseråd knyttet til dette.