Oslo

OSLOVE - Studietur i egen by

Del på Facebook

OSLOVE - Studietur i egen by er et tilbud til deg som ønsker å bli enda bedre kjent med byen vår; OSLO.Vi bor hjemme på Rønningen, og utforsker ulike sider av byen vår herfra - fra øst til vest, i sentrum og ved fjorden. Vi møter den historiske byen slik den viser seg på ulike steder i byen. Oslo er den grønneste byen i Norge, og dette møter vi på flere arenaer. Og ikke minst er Oslo en by med ulikheter, både fra øst til vest, og på tvers av kulturelle og befolkningsmessige preferanser. Vi opplever hva Oslo har å by på, både kunst og kultur, flerkultur i Oslo, ulike severdigheter og opplevelser. 
Vi kombinerer OSLOVE med tid til egen fordypning i eget arbeid knyttet til linjefagene dine. OSLOVE - studietur i egen by - er et gratis tilbud du ikke skal betale noe ekstra for.

Slik så programmet ut i 22-23:

 


Rønningen tilbyr også flere studieturer med ulike faglige fokus og prisnivå. Om du ønsker det kan du velge å være med på en av de andre turene som arrangeres av Rønningen i studieturperioden:


Priser på studieturene finner du her. Det tas forbehold om prisendringer i henhold til den globale utviklingen i en verden som er preget av kriser og usikkerhet.