Utøvende musikk: band

Instagram
Bilder
Video

Møt noen av Norges beste musikere og jobb kreativt sammen med ambisiøse medelever på scenen og i studio. Rønningen har fantastiske fasiliteter og beliggenheten i Oslo gir mange muligheter! 

 

 

Mål for linja

Du skal få utvikle deg som musiker og bli bedre til å spille og synge sammen med andre – både live og i studio.

Studietur
Studiotur til Venezia, Italia, Utøvende Musikk: Band

Som elev på Rønningen får du oppleve en del av landets største musikkmiljø.

På Utøvende musikk møtes musikere for å skape store opplevelser sammen. Her kan du som har musikalske ambisjoner få leve ut musikkdrømmen og utvikle deg i møte med andre på samme nivå. Du vil også samarbeide tett med medelever på Musikkproduksjon og Vokal, Artist,Låtskriver.


 


Vi tilbyr en praktisk tilnærming til musikk. Samspill, konsertprosjekter og arbeid i studio utgjør derfor en vesentlig del av tilbudet. I løpet av året får du inntil 10 individuelle instrumental / vokaltimer for å få utvikle deg på ditt instrument. I musikkseksjonen jobber vi i tillegg med emner som improvisasjon, formidling, arrangering, låtskriving og musikkproduksjon. Vi har faste økter med ”anvendt teori” og ”rytmisk trening” og forbereder oss til eventuelle opptaksprøver. Etter et år på Rønningen skal du være godt forberedt til å søke deg videre på musikkutdanning!Hovedlærere på utøvende musikk:band er trompetist Arne Hiorth (Anja Garbarek, Mari Boine) og gitarist Markus Lillehaug Johnsen (Adam Douglas, Marthe Wang, Ole Børud). I tillegg møter du instrumentallærere der noen av Norges mest attraktive musikere er engasjert. I tillegg til Markus Lillehaug Johnsen, som også er lærer for gitaristene på skolen, er for tiden Eiolf Seglem Ødegård lærer for tangenter, Snorre Kiil Saga lærer for bassister og Henrik Torvik Langerød lærer for trommeslagere. Er du vokalist får individuelle timer med skolens sangpedagog Tone Scott Dahl-Pedersen.


Som elev på Utøvende Musikk vil du få mange muligheter.
Du får tilgang til studio, samspillrom, øverom og ulike konsertarenaer. 
Fra Aulaen med sine 200 sitteplasser, godt utstyrt med lyd- og lysutstyr, til mindre scener og spennende rom for intimkonserter. Les mer om våre fasiliteter her.Du kan spille på våre huskonserter foran 180 entusiastiske medelever! 
Og du kan få oppleve artister som kommer på besøk og har eksklusive konserter på skolen. Vi har blant annet hatt besøk av Gabrielle, SKAAR og Kim Ofstad (D'Sound) og hatt livekonserter med Ina Wroldsen, B-boy Myhre, Safario, Fieh, Sebastian Zalo, Ole Børud og Marthe WangDet er bra å være musiker på en folkehøgskole som ligger i Oslo. Vi får besøk av noen av Norges beste musikere og vi besøker store og små scener rundt i byen. Søk på Rønningen og bli en del av landets største musikkmijø!

 

Håvard Fylsvik .jpg
Håvard Fylsvik
Sondre.jpg
Sondre Jessen Bjerkeli
Mads Antonsen Geriz.jpg
Mads Antonsen Gerzić - VINNER av Spellemann i Rock 2020 !!!
Ketil Myhre
Ketil Myhre
Thea_Emilie_Wang_Kongsberg_Jazzfestival_2017_(201449).jpg
Thea Wang
Tomine Harket.png
Tomine Harket
Arne Hiorth
Linjelærer Utøvende musikk og Musikkproduksjon
Arne Hiorth
Markus Lillehaug Johnsen
Lærer Utøvende musikk: Band og TSN
Markus Lillehaug Johnsen
Tone Scott Dahl-Pedersen
Sangpedagog
Tone Scott Dahl-Pedersen
Sølve Styve Etnestad
Linjelærer Vokal, Artist, Låtskriver
Sølve Styve Etnestad