Utøvende musikk: Band

Instagram
Bilder
Video

Møt noen av Norges beste musikere og jobb kreativt sammen med ambisiøse medelever på scenen og i studio.

Mål for linja

Du skal få utvikle deg på ditt instrument og bli bedre på å spille sammen med andre –live og i studio.

Studietur
Sør-Afrika, Utøvende musikk

Som elev på Rønningen får du være en del av landets største musikkmiljø.

På utøvende musikk  møtes musikere, låtskrivere, vokalister og produsenter for å skape store musikalske opplevelser. Her kan du som har musikalske ambisjoner få leve ut musikerdrømmen og utvikle deg i møte med andre på samme nivå.


 


Vi tilbyr en praktisk tilnærming til musikk. Samspill og arbeid i studio utgjør derfor en vesentlig del av tilbudet, kombinert med fag som ”anvendt teori” og ”rytmisk trening”. Du kan i tillegg velge fag som improvisasjon, musikkformidling, storband, kreativt samspill, arrangering, låtskriving, musikkproduksjon og forberedelse til opptaksprøver – blant annet. 
Etter et år på Rønningen skal du være godt forberedt til å søke deg videre på musikkutdanning!

Hovedlærere på utøvende musikk:band er trompetist Arne Hiorth (Anja Garbarek, Mari Boine) og gitarist Markus Lillehaug Johnsen (Ole Børud, Adam Douglas). Du vil i tillegg få instrumentaltimer med noen av Norges mest attraktive musikere
. Les mer om fordypning og instrumentaltimer her:

Utøvende musikk: Gitar


Utøvende musikk: Bass


Utøvende musikk: Tangenter

Utøvende musikk: Trommer

Utøvende musikk: Blås


Som elev på Utøvende Musikk vil du få mange muligheter.
Du får tilgang til studio, samspillrom, øverom og ulike konsertarenaer.
 
Fra Aulaen med sine 250 sitteplasser og nytt lyd- og lysutstyr, til mindre scener og spennende rom for intimkonserter. Les mer om våre fasiliteter her.Du kan spille på våre månedlige huskonserter for 180 entusiastiske medelever.
Og du kan få oppleve artister som har eksklusive konserter på skolen. I år har vi blant annet hatt besøk av Marthe Wang, Fieh og Sebastian Zalo.Det er bra å være musiker på en folkehøgskole som ligger i Oslo. Vi får besøk av noen av Norges beste musikere og vi besøker store og små scener rundt i byen. Søk på Rønningen og bli en del av landets største musikkmijø!

Cape Town - Sør Afrika

Bli med på en tidagers uforglemmelig tur til verdens vakreste by, Cape Town! Her skal vi holde konserter, være med på workshops, se fantastisk vakker natur, besøke historiske steder som Kapp det gode håp og Robben Island, og møte mennesker fra verdens eldste kultur. Les mer om turen og se bilder fra her.

Håvard Fylsvik .jpg
Håvard Fylsvik
Sondre.jpg
Sondre Jessen Bjerkeli
Mads Antonsen Geriz.jpg
Mads Antonsen Gerzić
Ketil Myhre
Ketil Myhre
Arne Hiorth
Linjelærer Utøvende musikk: Band og Musikkproduksjon
Arne Hiorth
Markus Lillehaug Johnsen
Lærer Utøvende musikk og TSN
Markus Lillehaug Johnsen