Tilrettelagt Rønningen

Instagram
Bilder
Video
Oslos eneste folkehøgskole tilbyr grensesprengende muligheter som sikrer deg et fantastisk år. Året gir deg komplett tilgang til både hovedstaden, marka og mange nye bekjentskap.
Rønningen tilbyr ikke en egen bo- og arbeidstreningslinje, men tar hvert år opp et begrenset antall elever med særskilte behov. Du vil være elev i et funkjonsfriskt miljø, men vil få hverdagen tilrettelagt ut i fra ditt behov, og med oppfølging av skolens støtteapparat. Rønningens linjer er ulike i læringsprogram og aktivitetstilbud, og det kan være begrensninger i hva slags tilrettelegging vi har mulighet til å tilby på de ulike linjene:

Toppidrett
Idrett og Ball
Volleyball Elite
Street- og samtidsdans
Empower - trening, psykologi, frivillighet
Artist Låtskriver og Musikkproduksjon
Utøvende musikk: Band
Utøvende musikk: Vokal
Kunst og arkitektur
FotoVideo
Journeys for Justice - Palestina / Sør-Afrika


I tillegg til linjeundervisning, vil du få god trening på å bli mer selvstendig samt utvikle deg selv både sosialt og praktisk. Rønningen tilbyr unik mulighet for ADL-trening.

For å sette i gang en prosess mot en tilrettelagt plass på Rønningen, må du først søke på skolen.  Det er da viktig at du i søknaden oppgir hvilke behov du regner med å ha for ekstra oppfølging/veiledning i forbindelse med folkehøgskoleåret.  For å bli bedre kjent med deg og for å kartlegge ytterligere dine behov for tilrettelegging vil vi innkalle deg til en samtale her på skolen.

Opptak på skolen forutsetter økonomisk støtte fra hjemkommunen din eller NAV.

Ta kontakt med skolen for mer utfyllende informasjon. 


Velkommen til Rønningen!

Mål for linja

At du skal oppleve mestring og glede!

Studietur
Studietur med linjen
trommer 3-2.jpg
Fabian Gaustad
P1077538.jpg
Marianne Knudsen